Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

11 maravillas (1588472) - Malpartits F.C. (779097) » 352287883: T35/J13/X

Liga 352287883 Información oficial sobre el partido 352287883 en Hattrick

28.01.2012 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / X.994 (97077)

C.D.Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Vícar' en el partido 1 - 2 velilla Alineación oficial del equipo 'velilla' en el partido
0 - 1 Domingo Castro (34')
Manex Berangoitia (76') 1 - 1
1 - 2 Eñaut Bianburu (78')
C.D.Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Vícar' en el partido 1 - 2 velilla Alineación oficial del equipo 'velilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Vícar' en el partido 3 - 0 velilla Alineación oficial del equipo 'velilla' en el partido
Tiene mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Vícar

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): David Dalza es va complicar la vida al minut 34 intentant esquivar Domingo Castro en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del velilla, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): C.D.Vícar equilibrava els comptes al minut 76 quan en Manex Berangoitia va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manex Berangoitia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del velilla. La jugada d'estratègia del C.D.Vícar per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Soto López va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alejandro Hinojosa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): C.D.Vícar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manex Berangoitia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Llorente.

velilla

Goles Goles

  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eñaut Bianburu va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Hinojosa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): El velilla va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Sánchez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.