Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ReyesDelBalon (492185) - SanRoKe-Ka (1421056) » 352273218: T35/J1/X

Liga 352273218 Información oficial sobre el partido 352273218 en Hattrick

05.11.2011 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / X.733 (96816)

ReyesDelBalon Alineación oficial del equipo 'ReyesDelBalon' en el partido 2 - 1 los_antiguos Alineación oficial del equipo 'los_antiguos' en el partido
Iker Satrustegi (28') 1 - 0
1 - 1 Miguel Alberto Ordóñez (67')
Petronilo Bellucci (85') 2 - 1
ReyesDelBalon Alineación oficial del equipo 'ReyesDelBalon' en el partido 2 - 1 los_antiguos Alineación oficial del equipo 'los_antiguos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ReyesDelBalon Alineación oficial del equipo 'ReyesDelBalon' en el partido 2 - 2 los_antiguos Alineación oficial del equipo 'los_antiguos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ReyesDelBalon

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): ReyesDelBalon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Iker Satrustegi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Petronilo Bellucci sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 85 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ReyesDelBalon va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Pedro Fernández Niranda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ReyesDelBalon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xiraxi Sáenz Ruiz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El ReyesDelBalon ho intentava per la dreta per mitjà de Iker Satrustegi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Fernández Niranda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eloi Salvat de ReyesDelBalon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iker Satrustegi de ReyesDelBalon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Iker Satrustegi de ReyesDelBalon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

los_antiguos

Goles Goles

  • 136 Minuto 67 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Pedro Fernández Niranda es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Miguel Alberto Ordóñez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 67 passava a ser 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Manel Blat va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Emilio Vela va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Edmundo Miura des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El los_antiguos creava perill des de la dreta al minut 51, però en Emilio Vela, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Edmundo Miura desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 68, quan en Rafael Grimaldi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Altube de los_antiguos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Grimaldi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): 管 (Guan) 瑞坤 (Ruikun) es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.