Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brigada Blanquiazul (492844) - alcala de guadaira (1599901) » 352255638: T35/J2/X

Liga 352255638 Información oficial sobre el partido 352255638 en Hattrick

12.11.2011 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / X.419 (96502)

SL.CARTAGENA_UNITED_B Alineación oficial del equipo 'SL.CARTAGENA_UNITED_B' en el partido 3 - 2 Soy bot, dejo Hattrick Alineación oficial del equipo 'Soy bot, dejo Hattrick' en el partido
0 - 1 Santiago Escalera (10')
0 - 2 Julio Guzmán del Val (40')
Miguel Casares (78') 1 - 2
Víctor Cros (79') 2 - 2
Joan Marrahí (89') 3 - 2
SL.CARTAGENA_UNITED_B Alineación oficial del equipo 'SL.CARTAGENA_UNITED_B' en el partido 3 - 2 Soy bot, dejo Hattrick Alineación oficial del equipo 'Soy bot, dejo Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SL.CARTAGENA_UNITED_B Alineación oficial del equipo 'SL.CARTAGENA_UNITED_B' en el partido 5 - 0 Soy bot, dejo Hattrick Alineación oficial del equipo 'Soy bot, dejo Hattrick' en el partido
Tiene mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SL.CARTAGENA_UNITED_B

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Miguel Casares trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Víctor Cros facilitava les coses al SL.CARTAGENA_UNITED amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 89 i semblava que SL.CARTAGENA_UNITED desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Joan Marrahí va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Younous Yaaich de SL.CARTAGENA_UNITED va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Purdentzi Marijuangorena es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El SL.CARTAGENA_UNITED va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Carlos Nájera Blasco la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pablo Romero Guerrero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Nájera Blasco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Cros de SL.CARTAGENA_UNITED amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Jardí de SL.CARTAGENA_UNITED va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Soy bot, dejo Hattrick

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de bot va ser finalitzada des de l'esquerra per Santiago Escalera al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Julio Guzmán del Val de bot va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toño Eans de bot es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Secundino Alanís va sortir coix del terreny de joc, substituït per Sergio Celaeta. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.