Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estadium (990704) - Trainers (991462) » 352254778: T35/J11/X

Liga 352254778 Información oficial sobre el partido 352254778 en Hattrick

14.01.2012 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / X.403 (96486)

prepo Alineación oficial del equipo 'prepo' en el partido 2 - 1 Trainers Alineación oficial del equipo 'Trainers' en el partido
0 - 1 Rafael Ortiz (12')
Alejandro Mancebo (23') 1 - 1
Vincent Strasen (81') 2 - 1
prepo Alineación oficial del equipo 'prepo' en el partido 2 - 1 Trainers Alineación oficial del equipo 'Trainers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
prepo Alineación oficial del equipo 'prepo' en el partido 6 - 0 Trainers Alineación oficial del equipo 'Trainers' en el partido
Es un cenizo 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prepo

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): prepo va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Alejandro Mancebo, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vincent Strasen, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Vincent Strasen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de prepo.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Ganer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Mancebo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Amb 75 minuts disputats, Alejandro Mancebo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Román Apruzzese va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Mancebo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Juan Luis Claveria ocupà el lloc d'en Enric Alegret al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de prepo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alejandro Mancebo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Trainers

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Rafael Ortiz va posar els visitants Trainers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Garazatúa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Trainers, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Renato Ferro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Modesto Mayans va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alatz Barrutia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Horia Pandelache, en lloc de córrer, relliscava.