Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diocesano c alevin (1587418) - valls500 (490591) » 352253018: T35/J5/X

Liga 352253018 Información oficial sobre el partido 352253018 en Hattrick

03.12.2011 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / X.372 (96455)

los nietos Alineación oficial del equipo 'los nietos' en el partido 1 - 2 Gbrlgbglr Alineación oficial del equipo 'Gbrlgbglr' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Fernández (50')
0 - 2 包 (Bao) 若轶 (Ruoyi) (60')
César Sande Guzmán (80') 1 - 2
los nietos Alineación oficial del equipo 'los nietos' en el partido 1 - 2 Gbrlgbglr Alineación oficial del equipo 'Gbrlgbglr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los nietos Alineación oficial del equipo 'los nietos' en el partido 4 - 0 Gbrlgbglr Alineación oficial del equipo 'Gbrlgbglr' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los nietos

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en César Sande Guzmán trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcel del Arroyo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant José Manuel Rioja i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a nietos, però el xut de Pedro Tomás Somalo va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): nietos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ander Altamira va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Manuel Rioja va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcel del Arroyo hauria d'haver estat gol al minut 87 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Raúl Piñero de nietos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dragoş Radu va prendre el seu rol al minut 39.

Gbrlgbglr

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gbrlgbglr va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Carlos Fernández va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Henin la va rematar 包 (Bao) 若轶 (Ruoyi) amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gbrlgbglr el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 包 (Bao) 若轶 (Ruoyi) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gbrlgbglr, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Antonio de la Mata va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Gbrlgbglr van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Chema Tejero des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 包 (Bao) 若轶 (Ruoyi).