Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carrus10 (49102) - RealMadrid- (776136) » 352244980: T35/J12/X

Liga 352244980 Información oficial sobre el partido 352244980 en Hattrick

21.01.2012 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / X.228 (96311)

Almenara F.C Alineación oficial del equipo 'Almenara F.C' en el partido 2 - 2 F.C. The Boss United Alineación oficial del equipo 'F.C. The Boss United' en el partido
Luis Páramo Ortiz (6') 1 - 0
José Fayas (28') 2 - 0
2 - 1 Rafael Medina Ruiz (48')
2 - 2 Corrado Festini (85')
Almenara F.C Alineación oficial del equipo 'Almenara F.C' en el partido 2 - 2 F.C. The Boss United Alineación oficial del equipo 'F.C. The Boss United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almenara F.C Alineación oficial del equipo 'Almenara F.C' en el partido 3 - 1 F.C. The Boss United Alineación oficial del equipo 'F.C. The Boss United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almenara F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Luis Páramo Ortiz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Almenara, al minut 6. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Fayas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Almenara.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Baldassarre Sangiorgi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

F.C. The Boss United

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Rafael Medina Ruiz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el United va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 48.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Corrado Festini va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Gonzalo Maestro va quedar-se sol davant el porter Ignacio Plasencia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El United creava perill des de la dreta al minut 19, però en Ignacio Plasencia, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gonzalo Maestro desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Corrado Festini va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Zahi Rakham, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): United va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Martiño Cabrerizo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gonzalo Maestro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Odol Pío Mancebo de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Iragorria de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 24 de partit, quan un jugador de United, en Baldassarre Sangiorgi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 56 (Lesión grave): Després de 56 minuts, United va veure com el seu jugador Rafael Medina Ruiz havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Corrado Festini entraria per ocupar el seu lloc.