Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canya contra Espanya (438285) - cf raimon (1599663) » 352239432: T35/J11/X

Liga 352239432 Información oficial sobre el partido 352239432 en Hattrick

14.01.2012 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / X.129 (96212)

Estercuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Estercuel F.C.' en el partido 8 - 0 cf raimon Alineación oficial del equipo 'cf raimon' en el partido
Sergio Alba Tercedor (36') 1 - 0
Sergio Alba Tercedor (37') 2 - 0
Francisco Jesús Estornell (59') 3 - 0
Moisés Cedofeita (79') 4 - 0
Jesús Mayans (81') 5 - 0
Noé Ustara (82') 6 - 0
Noé Ustara (83') 7 - 0
Julio Antonio de Lezo (84') 8 - 0
Estercuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Estercuel F.C.' en el partido 8 - 0 cf raimon Alineación oficial del equipo 'cf raimon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Estercuel F.C. Alineación oficial del equipo 'Estercuel F.C.' en el partido 10 - 0 cf raimon Alineación oficial del equipo 'cf raimon' en el partido
Tiene mala suerte 9.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estercuel F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Sergio Alba Tercedor, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Estercuel es posava per davant!
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Sergio Alba Tercedor va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Estercuel. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Francisco Jesús Estornell va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Moisés Cedofeita va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del raimon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Mayans la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Estercuel es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 81.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): En Xuacu Ruiz Álvarez semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 82 de partit. En Noé Ustara del Estercuel s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 6 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Estercuel va augmentar la diferència quan Noé Ustara no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Estercuel van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Julio Antonio de Lezo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 8 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zenón Marino va enviar un xut des de 40 metres al minut 12, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Estercuel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julio Antonio de Lezo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Samuel Cardil.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Noé Ustara va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francisco Jesús Estornell s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Antonio Garoz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Estercuel estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julio Antonio de Lezo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

cf raimon

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del raimon va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Raúl Linares Torras no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacob Carpenter.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jacob Carpenter de raimon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 30.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Enric Graugés de raimon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eduardo Castolba va prendre el seu rol al minut 79.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): John Redman de raimon va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Escrig va entrar en el seu lloc.