Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diastereo (797304) - La viuda negra F.C (991790) » 352216639: T35/J10/IX

Liga 352216639 Información oficial sobre el partido 352216639 en Hattrick

07.01.2012 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / IX.1770 (177265)

real betis esports Alineación oficial del equipo 'real betis esports' en el partido 1 - 0 Scorpions_BBC Alineación oficial del equipo 'Scorpions_BBC' en el partido
Mattias Lagering (5') 1 - 0
real betis esports Alineación oficial del equipo 'real betis esports' en el partido 1 - 0 Scorpions_BBC Alineación oficial del equipo 'Scorpions_BBC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
real betis esports Alineación oficial del equipo 'real betis esports' en el partido 1 - 4 Scorpions_BBC Alineación oficial del equipo 'Scorpions_BBC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real betis esports

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Isaia Orlando va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 5 de joc. Mattias Lagering es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de esports va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mattias Lagering va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Isaia Orlando va entorpir al marcador d'en Ángel Barrero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernesto Miró no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Isaia Orlando estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Mattias Lagering es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gheorghe-Dan Lupu de esports amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Scorpions_BBC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Scorpions_BBC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Vallejo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Scorpions_BBC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kornél Sziegl es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Scorpions_BBC es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Atanas Bahchevanov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bernard Boncelj al camp.