Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drogotest F.C (777785) - barraquetas city (121841) » 352205679: T35/J14/IX

Liga 352205679 Información oficial sobre el partido 352205679 en Hattrick

04.02.2012 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / IX.1574 (177069)

RMTejares City Alineación oficial del equipo 'RMTejares City' en el partido 3 - 4 barraquetas city Alineación oficial del equipo 'barraquetas city' en el partido
Johannes Costa-Schott (5') 1 - 0
Taiel Romeu (8') 2 - 0
2 - 1 Branislav Bodrožić (23')
2 - 2 Branislav Bodrožić (28')
2 - 3 Juan José Echegaray (30')
2 - 4 Raffaele Blattmann (48')
Pithagoras Egomitis (58') 3 - 4
RMTejares City Alineación oficial del equipo 'RMTejares City' en el partido 3 - 4 barraquetas city Alineación oficial del equipo 'barraquetas city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
RMTejares City Alineación oficial del equipo 'RMTejares City' en el partido 10 - 0 barraquetas city Alineación oficial del equipo 'barraquetas city' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es una super hiper mega EJEA (11)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RMTejares City

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Johannes Costa-Schott, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RMTCity va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Taiel Romeu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 109 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alberto Galeote es va complicar la vida al minut 28 intentant esquivar Branislav Bodrožić en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del barraquetas, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Als 58 minuts, una gran jugada per l'esquerra de RMTCity va acabar amb la pilota als peus de Pithagoras Egomitis que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de RMTCity Taiel Romeu quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Pithagoras Egomitis no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ante Kegalj i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RMTCity, però el xut de Pithagoras Egomitis va sortir bastant desviat.

barraquetas city

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Branislav Bodrožić de barraquetas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 30 minuts, Juan José Echegaray va superar per velocitat Alberto Galeote per posar el 2 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Raffaele Blattmann de barraquetas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Simon Mesmin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raffaele Blattmann, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Branislav Bodrožić després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Simon Mesmin va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bronisław Łagowski de barraquetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.