Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SeeD Granada CF (777082) - los montesinos.f.c (1586921) » 352205515: T35/J1/IX

Liga 352205515 Información oficial sobre el partido 352205515 en Hattrick

05.11.2011 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / IX.1572 (177067)

Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador) Alineación oficial del equipo 'Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador)' en el partido 3 - 4 ath gran alacant Alineación oficial del equipo 'ath gran alacant' en el partido
0 - 1 Eliézer Moraes (7')
Iker Criades (28') 1 - 1
1 - 2 Gabriele Melotti (30')
1 - 3 Francisco Cassillas (37')
Oriol Betoret (40') 2 - 3
Moisés Toledano (41') 3 - 3
3 - 4 Jean-Louis Englhofer (42')
Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador) Alineación oficial del equipo 'Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador)' en el partido 3 - 4 ath gran alacant Alineación oficial del equipo 'ath gran alacant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador) Alineación oficial del equipo 'Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador)' en el partido 2 - 1 ath gran alacant Alineación oficial del equipo 'ath gran alacant' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastardos de Robert Baratheon (El Usurpador)

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Iker Criades va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 28.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, José Rivera va pentinar un córner cap al segon pal que Oriol Betoret va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Usurpador) amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Moisés Toledano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Gante! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pablo Paredes hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Oriol Betoret va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Carlos Lazo Ramos de Usurpador) va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

ath gran alacant

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Eliézer Moraes! Un inimaginable dribbling sobre Oriol Betoret va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a alacant.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gabriele Melotti de alacant va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Francisco Cassillas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jean-Louis Englhofer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a alacant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Józef Grzeszczak de alacant va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Cassillas de alacant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.