Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Joynezz (1421331) - dagogo f.c. (796310) » 352197444: T35/J14/IX

Liga 352197444 Información oficial sobre el partido 352197444 en Hattrick

04.02.2012 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / IX.1427 (176922)

FC Joynezz Alineación oficial del equipo 'FC Joynezz' en el partido 0 - 0 R.C.E. Espanyolito Alineación oficial del equipo 'R.C.E. Espanyolito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Joynezz Alineación oficial del equipo 'FC Joynezz' en el partido 2 - 0 R.C.E. Espanyolito Alineación oficial del equipo 'R.C.E. Espanyolito' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Joynezz

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Thimios Mavrikos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Joynezz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alfredo Marco Martinenghi en un 1 contra 1 amb el porter Nastasio Lobos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Joynezz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Azexas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Proshko Pergelov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Joynezz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Ladislau Guanyabens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Krachenfels de Joynezz es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.C.E. Espanyolito

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Espanyolito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mika Pokelainen va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Jacinto Tannat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sämi Epp va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Remígio Grosso.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pirmin Wahl de Espanyolito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacinto Tannat de Espanyolito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.