Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bolilas (122972) - estacion citi (1580255) » 352182500: T35/J2/IX

Liga 352182500 Información oficial sobre el partido 352182500 en Hattrick

12.11.2011 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / IX.1161 (176656)

SANEAMIENTOS GALA U.D. Alineación oficial del equipo 'SANEAMIENTOS GALA U.D.' en el partido 5 - 0 Javiferrol F.C Alineación oficial del equipo 'Javiferrol F.C' en el partido
Walter Carpignoli (4') 1 - 0
Rami Anttio (35') 2 - 0
Walter Carpignoli (41') 3 - 0
Miguel Ramos Vela (82') 4 - 0
Enrique Montero Escobar (89') 5 - 0
SANEAMIENTOS GALA U.D. Alineación oficial del equipo 'SANEAMIENTOS GALA U.D.' en el partido 5 - 0 Javiferrol F.C Alineación oficial del equipo 'Javiferrol F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
SANEAMIENTOS GALA U.D. Alineación oficial del equipo 'SANEAMIENTOS GALA U.D.' en el partido 9 - 0 Javiferrol F.C Alineación oficial del equipo 'Javiferrol F.C' en el partido
Es un cenizo 9.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SANEAMIENTOS GALA U.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Vincenzo Lanzetti va pentinar un córner cap al segon pal que Walter Carpignoli va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): SANEAMIENTOS va augmentar la diferència quan Rami Anttio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SANEAMIENTOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Walter Carpignoli va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Miguel Ramos Vela de SANEAMIENTOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Montero Escobar va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Leon Suni de SANEAMIENTOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Francisco Reyero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leon Suni de SANEAMIENTOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leon Suni es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Terenci Alavedra no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per José Ozores.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de SANEAMIENTOS Juan Francisco Reyero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Quique Cosida va entrar en el seu lloc.

Javiferrol F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Francisco Ribera Guzmán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pere Llabrés quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, José Felipe Cárdenas Peñaranda de Javiferrol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Argaitz Arotzarena de Javiferrol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Raül Piquer de Javiferrol va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Argaitz Arotzarena va entrar en el seu lloc.