Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carniceria Dueñas FC (778368) - A Maceira (1591488) » 352175980: T35/J10/IX

Liga 352175980 Información oficial sobre el partido 352175980 en Hattrick

07.01.2012 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / IX.1044 (176539)

Carniceria Dueñas FC Alineación oficial del equipo 'Carniceria Dueñas FC' en el partido 3 - 0 veredas fc Alineación oficial del equipo 'veredas fc' en el partido
Antonio Camargo (37') 1 - 0
Paco Esparraguerra (83') 2 - 0
Paco Esparraguerra (86') 3 - 0
Carniceria Dueñas FC Alineación oficial del equipo 'Carniceria Dueñas FC' en el partido 3 - 0 veredas fc Alineación oficial del equipo 'veredas fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carniceria Dueñas FC Alineación oficial del equipo 'Carniceria Dueñas FC' en el partido 2 - 0 veredas fc Alineación oficial del equipo 'veredas fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carniceria Dueñas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Antonio Camargo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Paco Esparraguerra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Carniceria va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paco Esparraguerra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Óscar Ozores va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carniceria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Carniceria va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Joni Ahonen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tivadar Minarik de Carniceria va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Óscar Ozores que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Rafael Bruderer gairebé va marcar per a Carniceria des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Joni Ahonen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Camargo de Carniceria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Carniceria va fer una substitució al minut 79. Rafael Bruderer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Esparraguerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Rafael Bruderer va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

veredas fc

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de veredas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ilie Stancu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolas Tilmant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Oğuz Korgan de veredas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Daniel Protasov va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.