Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Depor Navarrito (797832) - atletico del madrid ffll (312373) » 352173022: T35/J12/IX

Liga 352173022 Información oficial sobre el partido 352173022 en Hattrick

21.01.2012 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / IX.991 (61262)

Depor Navarrito Alineación oficial del equipo 'Depor Navarrito' en el partido 1 - 3 Segundas partes nunca fueron buenas Alineación oficial del equipo 'Segundas partes nunca fueron buenas' en el partido
0 - 1 Marco Antonio Honorato (41')
0 - 2 Hermenegil Poca (84')
0 - 3 Olmo Escobedo (89')
Fernando Enveij (89') 1 - 3
Depor Navarrito Alineación oficial del equipo 'Depor Navarrito' en el partido 1 - 3 Segundas partes nunca fueron buenas Alineación oficial del equipo 'Segundas partes nunca fueron buenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Depor Navarrito Alineación oficial del equipo 'Depor Navarrito' en el partido 2 - 1 Segundas partes nunca fueron buenas Alineación oficial del equipo 'Segundas partes nunca fueron buenas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,4 % 27,5 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depor Navarrito

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Navarrito va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fernando Enveij, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Navarrito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sneider Abuchaibe en un 1 contra 1 amb el porter Biel Bo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Javier Ladrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Navarrito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Enrique Peña Bermudo de Navarrito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florencio Couso de Navarrito es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Florencio Couso de Navarrito va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Florencio Couso de Navarrito es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Enrique Bello ocupà el lloc d'en Jaime Naranjo Cortés al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Navarrito quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Sneider Abuchaibe no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Javier Ladrero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Segundas partes nunca fueron buenas

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Segundas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Antonio Honorato va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Segundas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hermenegil Poca es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Olmo Escobedo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Martín García hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manuel Fernández Landa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Jacinto Astola Madariaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sansón Casillas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Segundas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luis Martín García va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Sansón Casillas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Area, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.