Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KanFaL FC (441395) - the stranger things (1419051) » 352172419: T35/J2/IX

Liga 352172419 Información oficial sobre el partido 352172419 en Hattrick

12.11.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / IX.981 (61252)

aki stamos Alineación oficial del equipo 'aki stamos' en el partido 0 - 1 AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido
0 - 1 Wilson Curiñaupa (81')
aki stamos Alineación oficial del equipo 'aki stamos' en el partido 0 - 1 AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
aki stamos Alineación oficial del equipo 'aki stamos' en el partido 1 - 4 AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aki stamos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rogier Versluis va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

AIC

Goles Goles

  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Wilson Curiñaupa de AIC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AIC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stockwell Bunni, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Fredrik Marcusson va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Wilson Curiñaupa que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Fredrik Marcusson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Rogier Versluis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. AIC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de AIC la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogier Versluis de AIC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yehonadav Giller de AIC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pellegrino Negrin de AIC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Yehonadav Giller va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.