Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diamonds.(Asi) (1597775) - F.C. Surgeons (1458057) » 352168297: T35/J7/IX

Liga 352168297 Información oficial sobre el partido 352168297 en Hattrick

17.12.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / IX.907 (61178)

Dream Team Almería Alineación oficial del equipo 'Dream Team Almería' en el partido 2 - 2 los escorpiones f.c Alineación oficial del equipo 'los escorpiones f.c' en el partido
Veton Memaliaj (16') 1 - 0
1 - 1 Artur Hein (50')
Roan Vonck (68') 2 - 1
2 - 2 Ralf Heschtera (74')
Dream Team Almería Alineación oficial del equipo 'Dream Team Almería' en el partido 2 - 2 los escorpiones f.c Alineación oficial del equipo 'los escorpiones f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dream Team Almería Alineación oficial del equipo 'Dream Team Almería' en el partido 3 - 0 los escorpiones f.c Alineación oficial del equipo 'los escorpiones f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Team Almería

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roan Vonck va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Veton Memaliaj la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Roan Vonck va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Almería.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ümit Yamçı va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fernando Villena per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guntrad Prantl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Franciscano Sevilla gairebé va marcar per a Almería des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Almería la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Franciscano Sevilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Guntrad Prantl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Al minut 64 de partit, el jugador Veton Memaliaj de Almería es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

los escorpiones f.c

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Artur Hein va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de escorpiones i marcant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ralf Heschtera.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Gumersindo Bogalha va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuseppe Iacuzzo de escorpiones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Giuseppe Iacuzzo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.