Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Martinsport (1420956) - neapol fc (1461194) » 352165639: T35/J14/IX

Liga 352165639 Información oficial sobre el partido 352165639 en Hattrick

04.02.2012 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / IX.859 (61130)

Pleis FC Alineación oficial del equipo 'Pleis FC' en el partido 3 - 3 Club Deportivo Los Halcones Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Los Halcones' en el partido
0 - 1 Heriberto Serna (16')
0 - 2 Luis Parrilla (26')
Silvestre Freixeiro (37') 1 - 2
Jeroni Barceló (40') 2 - 2
Silvestre Freixeiro (49') 3 - 2
3 - 3 Francisco Villarmerín (78')
Pleis FC Alineación oficial del equipo 'Pleis FC' en el partido 3 - 3 Club Deportivo Los Halcones Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Los Halcones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pleis FC Alineación oficial del equipo 'Pleis FC' en el partido 5 - 1 Club Deportivo Los Halcones Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Los Halcones' en el partido
Tiene mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pleis FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Silvestre Freixeiro va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pleis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Jeroni Barceló en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Pleis prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Silvestre Freixeiro va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pleis, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Silvestre Freixeiro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Xamín Fernán García es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Pleis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jeroni Barceló, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Club Deportivo Los Halcones

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Heriberto Serna va posar els visitants Deportivo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Maíz Cincunegui va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Luis Parrilla, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Francisco Villarmerín va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Francisco Villarmerín va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martín de la Cruz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diego Galian no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Heriberto Serna estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Sinde de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.