Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xixolina (1366295) - Mejilloncico D.C. (1421384) » 352159834: T35/J5/IX

Liga 352159834 Información oficial sobre el partido 352159834 en Hattrick

03.12.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / IX.756 (61027)

Seat leon FC Alineación oficial del equipo 'Seat leon FC' en el partido 1 - 1 Freakys Team Alineación oficial del equipo 'Freakys Team' en el partido
Petar Barakov (26') 1 - 0
1 - 1 Dario Pijsel (64')
Seat leon FC Alineación oficial del equipo 'Seat leon FC' en el partido 1 - 1 Freakys Team Alineación oficial del equipo 'Freakys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seat leon FC Alineación oficial del equipo 'Seat leon FC' en el partido 0 - 2 Freakys Team Alineación oficial del equipo 'Freakys Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seat leon FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Petar Barakov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Seat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Ilurdo Albitsua des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Seat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Juanjo Civo de Sopranis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juanjo Civo de Sopranis de Seat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Seat va veure com el seu jugador Ilurdo Albitsua havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Adrián Kamper entraria per ocupar el seu lloc.

Freakys Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Dario Pijsel era molt més ràpid que el defensa Rafael Viamonte. Al minut 64, el jugador de Freakys va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Freakys va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Dario Pijsel va quedar-se sol davant el porter Julio de la Puerta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Toño Rabaldiz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Julio de la Puerta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Julio de la Puerta va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gustavo Uquillas des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Piero Baldon de Freakys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Dario Pijsel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julio de la Puerta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Uquillas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piero Baldon.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toño Rabaldiz de Freakys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones