Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Txaparros 3 (1414053) - C.E. Montmeló (1420570) » 352127844: T35/J1/IX

Liga 352127844 Información oficial sobre el partido 352127844 en Hattrick

05.11.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / IX.185 (60456)

Guardianes del Cielo F.C Alineación oficial del equipo 'Guardianes del Cielo F.C' en el partido 1 - 1 Real Chinfonetas Alineación oficial del equipo 'Real Chinfonetas' en el partido
Dalmau Casas (76') 1 - 0
1 - 1 Julen Ladrera (78')
Guardianes del Cielo F.C Alineación oficial del equipo 'Guardianes del Cielo F.C' en el partido 1 - 1 Real Chinfonetas Alineación oficial del equipo 'Real Chinfonetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guardianes del Cielo F.C Alineación oficial del equipo 'Guardianes del Cielo F.C' en el partido 3 - 0 Real Chinfonetas Alineación oficial del equipo 'Real Chinfonetas' en el partido
Tiene mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guardianes del Cielo F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Guardianes. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dalmau Casas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Guardianes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Michel Goes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gertje Wiemers.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Warner Tenorio va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michel Goes va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Gertje Wiemers va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Hans Bank del Guardianes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Guardianes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerard Abadal en un 1 contra 1 amb el porter Gertje Wiemers, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Luis Cuadros, de Guardianes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gerard Abadal el va substituir.

Real Chinfonetas

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Julen Ladrera marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Chinfonetas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Juan Zadaya va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chinfonetas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Zadaya va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dougie Sutton va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.