Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S0nik's Team (1436308) - Athletic Elít (794247) » 352127416: T35/J6/IX

Liga 352127416 Información oficial sobre el partido 352127416 en Hattrick

10.12.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / IX.177 (60448)

melgar de yuso f.c. Alineación oficial del equipo 'melgar de yuso f.c.' en el partido 0 - 2 Red Bull Atletic Alineación oficial del equipo 'Red Bull Atletic' en el partido
0 - 1 Salvatore Magnoni (15')
0 - 2 Sergio García (23')
melgar de yuso f.c. Alineación oficial del equipo 'melgar de yuso f.c.' en el partido 0 - 2 Red Bull Atletic Alineación oficial del equipo 'Red Bull Atletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
melgar de yuso f.c. Alineación oficial del equipo 'melgar de yuso f.c.' en el partido 0 - 4 Red Bull Atletic Alineación oficial del equipo 'Red Bull Atletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

melgar de yuso f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hinz Eitner de melgar va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Javier García que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierpaolo Scarpa de melgar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Red Bull Atletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Atletic va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Salvatore Magnoni va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio García va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Włodzimierz Wziątek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hadar Davidovich va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Hesam Azarpendar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Roger Blanco va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Sergio García. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hesam Azarpendar de Atletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hadar Davidovich de Atletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.