Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellsing Black Queen United (119897) - Joelxol team (1419096) » 352109879: T35/J4/VIII

Liga 352109879 Información oficial sobre el partido 352109879 en Hattrick

26.11.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VIII.1912 (179455)

Hellsing Black Queen United Alineación oficial del equipo 'Hellsing Black Queen United' en el partido 1 - 4 añoreta cf Alineación oficial del equipo 'añoreta cf' en el partido
Ainis Kaldre (32') 1 - 0
1 - 1 Saku Riihiluoma (44')
1 - 2 Alfred Dorywalski (52')
1 - 3 Gert van der Toorn (66')
1 - 4 Paulo Meira (86')
Hellsing Black Queen United Alineación oficial del equipo 'Hellsing Black Queen United' en el partido 1 - 4 añoreta cf Alineación oficial del equipo 'añoreta cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hellsing Black Queen United Alineación oficial del equipo 'Hellsing Black Queen United' en el partido 3 - 2 añoreta cf Alineación oficial del equipo 'añoreta cf' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,5 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellsing Black Queen United

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Hellsing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ainis Kaldre, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Hellsing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Miccoli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ricardo Farina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Victorio Gojenechea s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacob Esmeray es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Kostas Mpoulas.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mikko Kallioinen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

añoreta cf

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Saku Riihiluoma va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): añoreta va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 52, quan Alfred Dorywalski, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Gert van der Toorn va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a añoreta.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Paulo Meira de añoreta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Gert van der Toorn quasi aconsegueix empatar per añoreta al minut 40, però Jasper Arthur va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edwin Woelfer de añoreta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Vicente Oliveira de añoreta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): añoreta va fer una substitució al minut 33. Angelo Cau va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Giuliano Ippoliti.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Tomás Agustín Rossi de añoreta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Baltasar Vázquez va prendre el seu rol al minut 65.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gert van der Toorn no era cap impediment.