Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oktopokko FC (1414794) - volveraempezar F C (121109) » 352109013: T35/J13/VIII

Liga 352109013 Información oficial sobre el partido 352109013 en Hattrick

28.01.2012 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VIII.1896 (179439)

Caldas FB Alineación oficial del equipo 'Caldas FB' en el partido 2 - 3 balboa-mina Alineación oficial del equipo 'balboa-mina' en el partido
Silvano Ferrín (10') 1 - 0
Sergi Eza (33') 2 - 0
2 - 1 Felipe Carlos Lahiena (47')
2 - 2 Manuel Arbonés (53')
2 - 3 Siro Squillante (79')
Caldas FB Alineación oficial del equipo 'Caldas FB' en el partido 2 - 3 balboa-mina Alineación oficial del equipo 'balboa-mina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caldas FB Alineación oficial del equipo 'Caldas FB' en el partido 3 - 1 balboa-mina Alineación oficial del equipo 'balboa-mina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldas FB

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Silvano Ferrín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Sergi Eza va augmentar l'avantatge de Caldas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dominique De Meester. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro José Alemparte Gallardo de Caldas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

balboa-mina

Goles Goles

  • 150 Minuto 47 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del balboa-mina sembla que dona bons resultats perquè al minut 47, Felipe Carlos Lahiena va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Manuel Arbonés que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Daniel Senpau entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al balboa-mina, un peu providencial d'en Siro Squillante va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Senpau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Caldas. La jugada d'estratègia del balboa-mina per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Čaba Šuriansky va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del balboa-mina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Arbonés, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.