Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aguila masters (1418291) - Pure Power F.C. (1437704) » 352104287: T35/J6/VIII

Liga 352104287 Información oficial sobre el partido 352104287 en Hattrick

10.12.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VIII.1812 (179355)

aguila masters Alineación oficial del equipo 'aguila masters' en el partido 2 - 3 Pure Power F.C. Alineación oficial del equipo 'Pure Power F.C.' en el partido
0 - 1 Kazimierz Waszewski (40')
Sasha Walg (42') 1 - 1
1 - 2 Martinho Monteiro (65')
Patrick Genghini (73') 2 - 2
2 - 3 Joan Aluart (81')
aguila masters Alineación oficial del equipo 'aguila masters' en el partido 2 - 3 Pure Power F.C. Alineación oficial del equipo 'Pure Power F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
aguila masters Alineación oficial del equipo 'aguila masters' en el partido 1 - 6 Pure Power F.C. Alineación oficial del equipo 'Pure Power F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aguila masters

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del masters amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Sasha Walg en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ceferino Pidre de masters va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Patrick Genghini que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ceferino Pidre va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Patrick Genghini que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Mario Pablo va estar a punt d'empatar per a masters quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ramūnas Obsarskas va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Ceferino Pidre de masters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pure Power F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kazimierz Waszewski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Power.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Martinho Monteiro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Aluart va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Esteban Varas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Maxence Mazoyer de Power va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Martinho Monteiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Wojciech Gach.