Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muriano FS (1338778) - U.D. Las Palmas de Canarias (991108) » 352101638: T35/J2/VIII

Liga 352101638 Información oficial sobre el partido 352101638 en Hattrick

12.11.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VIII.1765 (179308)

Inter Ruben Alineación oficial del equipo 'Inter Ruben' en el partido 0 - 4 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
0 - 1 Niko Valppu (31')
0 - 2 Gabrielis Gilius (35')
0 - 3 Ariel Trzęsowski (38')
0 - 4 Gabrielis Gilius (48')
Inter Ruben Alineación oficial del equipo 'Inter Ruben' en el partido 0 - 4 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Inter Ruben Alineación oficial del equipo 'Inter Ruben' en el partido 1 - 6 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Ruben

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Quílez Berjillos es va complicar la vida al minut 31 intentant esquivar Niko Valppu en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Pellita, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 49. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Quílez Berjillos la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Al minut 2, Grega Miklič de Inter va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Joni Koponen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Inter estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 58 (Lesión): Kostas Margiolis va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miquel Mires. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Pellita de Gofio

Goles Goles

  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Gabrielis Gilius de Pellita va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Ariel Trzęsowski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Gabrielis Gilius va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Pellita.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pellita que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ariel Trzęsowski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ariel Trzęsowski.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gigi Stanciu de Pellita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): Pellita es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio Dago no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ektoras Siozos al camp.