Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bar de moe III (779997) - Merengue Team (1592744) » 352100564: T35/J14/VIII

Liga 352100564 Información oficial sobre el partido 352100564 en Hattrick

04.02.2012 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VIII.1745 (179288)

el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 1 - 1 MDO Arias Alineación oficial del equipo 'MDO Arias' en el partido
0 - 1 Iakovos Rotsidis (3')
Gniewosz Błaszczyk (82') 1 - 1
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 1 - 1 MDO Arias Alineación oficial del equipo 'MDO Arias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 2 - 0 MDO Arias Alineación oficial del equipo 'MDO Arias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bar de moe III

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gniewosz Błaszczyk de bar va aconseguir igualar el partit al minut 82, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bikendi Elejalde! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): bar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Bikendi Elejalde va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 54, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bar Jesús Gortazar quasi marca al minut 88 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Margiris Kopcas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Francisco Javier Gana de bar es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

MDO Arias

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Iakovos Rotsidis va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ton Brocks, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a bar, però Janno Ronner no va poder encertar el xut.