Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llanes c.f (121971) - olimpico atlas (989883) » 352089363: T35/J13/VIII

Liga 352089363 Información oficial sobre el partido 352089363 en Hattrick

28.01.2012 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VIII.1545 (179088)

Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 1 - 2 olimpico atlas Alineación oficial del equipo 'olimpico atlas' en el partido
0 - 1 Roli Miettinen (89')
Ezequiel Menéndez (89') 1 - 1
1 - 2 Venanci Estruch (89')
Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 1 - 2 olimpico atlas Alineación oficial del equipo 'olimpico atlas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido 0 - 1 olimpico atlas Alineación oficial del equipo 'olimpico atlas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llanes c.f

Goles Goles

  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Daniel Megido sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ezequiel Menéndez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Llanes, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Espinar va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Llanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Mikhael Zubizarreta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Llanes Juan Espinar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Torrellas va entrar en el seu lloc.

olimpico atlas

Goles Goles

  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roli Miettinen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a olimpico.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a olimpico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Venanci Estruch.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): olimpico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Roli Miettinen va quedar-se sol davant el porter Luis Domenech, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roldán Marsellesa no va ser aprofitada per en Walther Sastre Moyano que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Llanes. La jugada d'estratègia del olimpico per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alper Özar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Roli Miettinen quasi marca en una jugada assajada de córner que Venanci Estruch havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Urban Ciuraj quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Helio Prieto, el jugador de olimpico va ser expulsat al minut 17.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roldán Marsellesa de olimpico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Sera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roli Miettinen de olimpico es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fabio Sera va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.