Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Freedom Freedom (436709) - Perdón por el retraso (487159) » 352078133: T35/J6/VIII

Liga 352078133 Información oficial sobre el partido 352078133 en Hattrick

10.12.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VIII.1345 (178888)

Amaia Montero Alineación oficial del equipo 'Amaia Montero' en el partido 0 - 2 Gessa AC Alineación oficial del equipo 'Gessa AC' en el partido
0 - 1 Guillaume Bouveret (63')
0 - 2 José Liaño (78')
Amaia Montero Alineación oficial del equipo 'Amaia Montero' en el partido 0 - 2 Gessa AC Alineación oficial del equipo 'Gessa AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Amaia Montero Alineación oficial del equipo 'Amaia Montero' en el partido 0 - 5 Gessa AC Alineación oficial del equipo 'Gessa AC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amaia Montero

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabit Öcek de Montero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurilio Lanzotti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gessa AC

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Passats 63 minuts de partit, Gessa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Guillaume Bouveret es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Gessa va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José Liaño, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Guillaume Bouveret que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Maurilio Lanzotti haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gessa al minut 21.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Gessa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Óscar Magraner va quedar-se sol davant el porter Alberto Mellado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gessa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Liaño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Óscar Magraner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Gandara Lerma quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Mellado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrià Toll estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Xavier Marcó, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adrià Toll es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillaume Bouveret de Gessa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cătălin Alexandrescu de Gessa es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Constantin Metz de Martinez de Gessa va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xavier Marcó va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Pablo Mansilla es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.