Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos falta Zidane (1335069) - antoniofc (1456893) » 352074890: T35/J7/VIII

Liga 352074890 Información oficial sobre el partido 352074890 en Hattrick

17.12.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VIII.1287 (178830)

Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 2 - 0 The metal-workers Alineación oficial del equipo 'The metal-workers' en el partido
Pigmalion Chatzinikolaou (13') 1 - 0
Pigmalion Chatzinikolaou (89') 2 - 0
Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 2 - 0 The metal-workers Alineación oficial del equipo 'The metal-workers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 3 - 0 The metal-workers Alineación oficial del equipo 'The metal-workers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos falta Zidane

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pigmalion Chatzinikolaou, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Alexandre Fougeray va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zidane, Pigmalion Chatzinikolaou, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): 何 (He) 隽安 (Junan) quasi dona a Zidane l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexandre Fougeray va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Antal Lénárd gairebé va marcar per a Zidane des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Zidane la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 何 (He) 隽安 (Junan) de Zidane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En 何 (He) 隽安 (Junan) va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

The metal-workers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del metal-workers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Otto Glodsk Hansen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del metal-workers va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Manaf Al Sharef no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manaf Al Sharef de metal-workers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Ilmari Saikku de metal-workers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Víctor Vicastillo de metal-workers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gustav Røkeberg va prendre el seu rol al minut 68.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): metal-workers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Otto Glodsk Hansen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Balenciaga al camp.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Manaf Al Sharef va sortir coix del terreny de joc, substituït per André-François Laudus. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.