Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arco Lerma (122460) - bdjdjdjd 2 (1461032) » 352074612: T35/J8/VIII

Liga 352074612 Información oficial sobre el partido 352074612 en Hattrick

24.12.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VIII.1282 (178825)

Arco Lerma Alineación oficial del equipo 'Arco Lerma' en el partido 1 - 2 SpArTaK KeTeSkUpO Alineación oficial del equipo 'SpArTaK KeTeSkUpO' en el partido
0 - 1 Xaver Pintér (33')
Diogo Paiva (81') 1 - 1
1 - 2 Uğur Kutlu (86')
Arco Lerma Alineación oficial del equipo 'Arco Lerma' en el partido 1 - 2 SpArTaK KeTeSkUpO Alineación oficial del equipo 'SpArTaK KeTeSkUpO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arco Lerma Alineación oficial del equipo 'Arco Lerma' en el partido 1 - 3 SpArTaK KeTeSkUpO Alineación oficial del equipo 'SpArTaK KeTeSkUpO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arco Lerma

Goles Goles

  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Després de 81 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Lerma, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Diogo Paiva de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Özay Etiz? Un error clamorós seu va donar a Paco Villafanes una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jonathan Kraechenbuehl va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Lerma va fer una substitució al minut 7. Tomàs Gimeno va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Villafanes.

SpArTaK KeTeSkUpO

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, KeTeSkUpO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Xaver Pintér es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a KeTeSkUpO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Uğur Kutlu.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Julián Clariana va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): KeTeSkUpO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Xaver Pintér va quedar-se sol davant el porter Jesús Auseron, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Xaver Pintér quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Auseron, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Dagfinn Bruusgaard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Auseron, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.