Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolo F.C. (1578454) - Divina Pastora Chipiona FC (487569) » 352065177: T35/J1/VIII

Liga 352065177 Información oficial sobre el partido 352065177 en Hattrick

05.11.2011 15:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VIII.1114 (178657)

Club Poli Deportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Club Poli Deportivo Almería' en el partido 0 - 2 boytoloco return Alineación oficial del equipo 'boytoloco return' en el partido
0 - 1 Luca Ghiani (25')
0 - 2 Eyüphan Yaparlu (60')
Club Poli Deportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Club Poli Deportivo Almería' en el partido 0 - 2 boytoloco return Alineación oficial del equipo 'boytoloco return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Poli Deportivo Almería Alineación oficial del equipo 'Club Poli Deportivo Almería' en el partido 2 - 0 boytoloco return Alineación oficial del equipo 'boytoloco return' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Poli Deportivo Almería

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Çağatay Gülşan de Deportivo va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jens Rahbek va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Riccardo Acampora després que el jugador de Deportivo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Práxedes Coque es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

boytoloco return

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luca Ghiani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del boytoloco va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eyüphan Yaparlu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rogelio Isunza va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 22 de joc.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de boytoloco va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luca Ghiani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): boytoloco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Luca Ghiani des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del boytoloco sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Isaac Sánchez Saviñón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eyüphan Yaparlu.