Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burgos CD (780043) - f.c.bibendum (1416049) » 352057378: T35/J11/VIII

Liga 352057378 Información oficial sobre el partido 352057378 en Hattrick

14.01.2012 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / VIII.974 (54775)

Garrotades Alineación oficial del equipo 'Garrotades' en el partido 3 - 1 f.c.bibendum Alineación oficial del equipo 'f.c.bibendum' en el partido
Manfredas Salanovičius (54') 1 - 0
Ambrosio Queirós (72') 2 - 0
2 - 1 Pere Planas (81')
Florian Rondel (86') 3 - 1
Garrotades Alineación oficial del equipo 'Garrotades' en el partido 3 - 1 f.c.bibendum Alineación oficial del equipo 'f.c.bibendum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garrotades Alineación oficial del equipo 'Garrotades' en el partido 2 - 1 f.c.bibendum Alineación oficial del equipo 'f.c.bibendum' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garrotades

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): El jugador Manfredas Salanovičius de Garrotades, després de 54 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Garrotades. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ambrosio Queirós xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Garrotades va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Florian Rondel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Willem Portier, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Garrotades va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Damiano Gioda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Garrotades per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Atlantas Kvaselis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Mudroch.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Manfredas Salanovičius de Garrotades s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Adam Mudroch de Garrotades va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Florian Rondel va prendre el seu rol al minut 71.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Aviad Menchell semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Christian Ledinski estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

f.c.bibendum

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): f.c.bibendum van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pere Planas va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Néstor Villalaúd va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El f.c.bibendum creava perill des de la dreta al minut 85, però en 張 (Zhang) 國遥 (Guoyao), amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Néstor Villalaúd desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Christian Nørregaard de f.c.bibendum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hannes Blomeier de f.c.bibendum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.