Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Transesport (1340077) - MirrorFV (439036) » 352048683: T35/J7/VIII

Liga 352048683 Información oficial sobre el partido 352048683 en Hattrick

17.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VIII.819 (54620)

aborigenii Alineación oficial del equipo 'aborigenii' en el partido 1 - 3 SnorkelOctopussy Alineación oficial del equipo 'SnorkelOctopussy' en el partido
0 - 1 Ali Haydar Çeliker (60')
0 - 2 Gabriel Mojek (70')
Zhahanger Elemanov (75') 1 - 2
1 - 3 Ali Haydar Çeliker (76')
aborigenii Alineación oficial del equipo 'aborigenii' en el partido 1 - 3 SnorkelOctopussy Alineación oficial del equipo 'SnorkelOctopussy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
aborigenii Alineación oficial del equipo 'aborigenii' en el partido 3 - 3 SnorkelOctopussy Alineación oficial del equipo 'SnorkelOctopussy' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,2 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aborigenii

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Zhahanger Elemanov, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el aborigenii a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ilie Diaconescu va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Fernando Ibaceta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Zbigniew Sulima del aborigenii ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de aborigenii, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Dumitru Nechita va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Costante Picozzo de aborigenii es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jānis Blūzma es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SnorkelOctopussy

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SnorkelOctopussy prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ali Haydar Çeliker.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Gabriel Mojek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 2 per a SnorkelOctopussy.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gabriel Mojek arribés a peus de Ali Haydar Çeliker, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SnorkelOctopussy el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): SnorkelOctopussy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Knud Lihn Christensen va desviar el xut final de Roland Kersmájer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Aras Kırkayak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SnorkelOctopussy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Amir Funa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.