Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorriones Mojados (493191) - Fontana's Club (1368439) » 352043816: T35/J9/VIII

Liga 352043816 Información oficial sobre el partido 352043816 en Hattrick

31.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VIII.732 (54533)

Diario AntiMarca Alineación oficial del equipo 'Diario AntiMarca' en el partido 3 - 0 Los Bancos de BcN Alineación oficial del equipo 'Los Bancos de BcN' en el partido
Oleg Minić (5') 1 - 0
Oleg Minić (37') 2 - 0
Bernard Quenon (59') 3 - 0
Diario AntiMarca Alineación oficial del equipo 'Diario AntiMarca' en el partido 3 - 0 Los Bancos de BcN Alineación oficial del equipo 'Los Bancos de BcN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Diario AntiMarca Alineación oficial del equipo 'Diario AntiMarca' en el partido 4 - 5 Los Bancos de BcN Alineación oficial del equipo 'Los Bancos de BcN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diario AntiMarca

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Oleg Minić ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DAM es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): DAM va augmentar la diferència quan Oleg Minić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bernard Quenon, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oleg Minić de DAM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Patrik Nilsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Enzo Braña de DAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Bancos de BcN

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Amadeu Bernet per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 24, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Bendix Vinkler va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bernardino Solana no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DAM. La jugada d'estratègia del Los Bancos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en József Fábry va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 60, quan un error defensiu va deixar Alfredo Reyes completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Candaner Karadağ va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bernardino Solana.