Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cap de Creus (777891) - U.D. Hortaleza (1592832) » 352040536: T35/J1/VIII

Liga 352040536 Información oficial sobre el partido 352040536 en Hattrick

05.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VIII.674 (54475)

Fedibe Alineación oficial del equipo 'Fedibe' en el partido 4 - 0 Destroy Club Alineación oficial del equipo 'Destroy Club' en el partido
Ricardo Val (2') 1 - 0
Malte Schimpf (27') 2 - 0
Chiel Delameilleure (80') 3 - 0
Kobus van der Hoek (85') 4 - 0
Fedibe Alineación oficial del equipo 'Fedibe' en el partido 4 - 0 Destroy Club Alineación oficial del equipo 'Destroy Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fedibe Alineación oficial del equipo 'Fedibe' en el partido 2 - 0 Destroy Club Alineación oficial del equipo 'Destroy Club' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fedibe

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Fedibe amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ricardo Val va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Destroy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Malte Schimpf la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fedibe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 27.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Stipe Rovis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fedibe, Chiel Delameilleure, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fedibe va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kobus van der Hoek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simon Mallek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Simon Mallek de Fedibe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Kobus van der Hoek de Fedibe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Destroy Club

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Elias Springe va superar els defenses rivals per velocitat al minut 38 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 41, un contraatac del Destroy no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Hud Burnett perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Destroy van sortir al contraatac al minut 82, però Hud Burnett va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elias Springe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.