Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la rabosa albinegra (492770) - EL ESPIRITU DEL LOBO (1597053) » 352040091: T35/J2/VIII

Liga 352040091 Información oficial sobre el partido 352040091 en Hattrick

12.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VIII.666 (54467)

la rabosa albinegra Alineación oficial del equipo 'la rabosa albinegra' en el partido 0 - 2 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
0 - 1 Cirilio García de Camargo (8')
0 - 2 Servác Nezhoda (78')
la rabosa albinegra Alineación oficial del equipo 'la rabosa albinegra' en el partido 0 - 2 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la rabosa albinegra Alineación oficial del equipo 'la rabosa albinegra' en el partido 1 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,2 % 18,1 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la rabosa albinegra

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Iker Gotxikoa va estar a punt de marcar al minut 60 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): albinegra va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Àlex Pere va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Şerif Özokçu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Gennaro Taietti de albinegra va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fiorindo Ginex va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Fermín Clavel, jugador de albinegra, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Mathieu Augustine, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Diego Fayas ocupà el lloc d'en Fausto Cannata al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de albinegra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del ESPIRITU va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cirilio García de Camargo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Servác Nezhoda de ESPIRITU l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ESPIRITU va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Remo Cafiero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mathieu Augustine es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tim Calin de ESPIRITU es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Filip Błaż de ESPIRITU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.