Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balthier-7 (994342) - Athletic Club Talpatxi (1435070) » 352038943: T35/J8/VIII

Liga 352038943 Información oficial sobre el partido 352038943 en Hattrick

24.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VIII.645 (54446)

los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido 5 - 0 F.C. Maiami vice Alineación oficial del equipo 'F.C. Maiami vice' en el partido
Macario Irala (17') 1 - 0
Francesco Añasco (36') 2 - 0
Xavier Siquier (36') 3 - 0
Levent Koza (40') 4 - 0
Francesco Añasco (59') 5 - 0
los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido 5 - 0 F.C. Maiami vice Alineación oficial del equipo 'F.C. Maiami vice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido 5 - 0 F.C. Maiami vice Alineación oficial del equipo 'F.C. Maiami vice' en el partido
Tiene un resultado normal 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los fresons rebeldes

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 17 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Macario Irala llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Francesco Añasco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Xavier Siquier va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): rebeldes va augmentar la diferència quan Levent Koza no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de rebeldes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesco Añasco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramón Álvarez Cabanilla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Ramón Álvarez Cabanilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rebeldes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Xavier Siquier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Holger Hubertus Halstenbek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Macario Irala, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Cabarcos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maiami. La jugada d'estratègia del rebeldes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Gordoncillo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

F.C. Maiami vice

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roelof Berghmans de Maiami es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23 del partit, Roelof Berghmans de l'equip Maiami, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Pusić de Maiami amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Mouchard de Maiami es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.