Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los_Nanos C.F. (49148) - Forever Crimen FC (486573) » 352031609: T35/J9/VIII

Liga 352031609 Información oficial sobre el partido 352031609 en Hattrick

31.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VIII.514 (54315)

Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido 0 - 2 Forever Crimen FC Alineación oficial del equipo 'Forever Crimen FC' en el partido
0 - 1 Eloy Viejo (59')
0 - 2 Máximo Núñez Guzmán (88')
Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido 0 - 2 Forever Crimen FC Alineación oficial del equipo 'Forever Crimen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido 4 - 0 Forever Crimen FC Alineación oficial del equipo 'Forever Crimen FC' en el partido
Es un cenizo 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mano Negra Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Llàtzer Alier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Forever1 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Bazkoare Arabaolatza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Forever1 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Gago de Forever1 es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Segovia de Forever1 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xalbador Maiorenea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Forever Crimen FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): Forever2 va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Eloy Viejo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Forever2 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Máximo Núñez Guzmán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Máximo Núñez Guzmán va estar a punt de posar per davant a Forever2 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pepito Rico va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Jesús Rivero Martín ocupà el lloc d'en Houssaïn Zahran al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Forever2 quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.