Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cd'e Suria (485940) - Pisapraos (775754) » 352031307: T35/J4/VIII

Liga 352031307 Información oficial sobre el partido 352031307 en Hattrick

26.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VIII.509 (54310)

Getxo.F.C Alineación oficial del equipo 'Getxo.F.C' en el partido 4 - 0 Dorneda F.C. Alineación oficial del equipo 'Dorneda F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getxo.F.C Alineación oficial del equipo 'Getxo.F.C' en el partido 1 - 1 Dorneda F.C. Alineación oficial del equipo 'Dorneda F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 40,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getxo.F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Henrik Fauerby va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Getxo.F.C.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Getxo.F.C va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Tomás Martínez, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Tomás Martínez va augmentar l'avantatge de Getxo.F.C a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Joonas Saren va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Getxo.F.C, al minut 89. El marcador va canviar a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Getxo.F.C va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Henrik Fauerby va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Tomás Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Tomás Martínez de Getxo.F.C va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Tomás Martínez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Xurxo Posse. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Dorneda F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Carles Arqué va estar a punt de posar per davant a Dorneda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Medina Esquivel va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Livio D'Auria de Dorneda es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Livio D'Auria es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.