Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Cadiz (1579856) - Marolinda (799864) » 352027466: T35/J9/VIII

Liga 352027466 Información oficial sobre el partido 352027466 en Hattrick

31.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VIII.440 (54241)

U.D. Cadiz Alineación oficial del equipo 'U.D. Cadiz' en el partido 1 - 1 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
Pedro Acosta (24') 1 - 0
1 - 1 Perica Kivela (81')
U.D. Cadiz Alineación oficial del equipo 'U.D. Cadiz' en el partido 1 - 1 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Cadiz Alineación oficial del equipo 'U.D. Cadiz' en el partido 1 - 0 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Cadiz

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Kirill Brylev estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pedro Acosta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Pedro Acosta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gene Magnaterra va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Péter Huszta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Real Ashtown

Goles Goles

  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Perica Kivela de Ashtown es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ashtown va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adelino Reis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Ashtown no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Kai Mühlholz perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Kai Mühlholz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.