Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADRV Mata gigantes FC (994275) - Adams Team (1421501) » 352025993: T35/J5/VIII

Liga 352025993 Información oficial sobre el partido 352025993 en Hattrick

03.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VIII.414 (54215)

Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido 4 - 2 F.C. SUSANNENC Alineación oficial del equipo 'F.C. SUSANNENC' en el partido
0 - 1 Guillaume Petit (9')
Leo Kenny (26') 1 - 1
1 - 2 Mats Juvik (34')
Sorinel Chereji (41') 2 - 2
Evren Derviş (77') 3 - 2
Evren Derviş (82') 4 - 2
Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido 4 - 2 F.C. SUSANNENC Alineación oficial del equipo 'F.C. SUSANNENC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Ventilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Ventilla' en el partido 4 - 0 F.C. SUSANNENC Alineación oficial del equipo 'F.C. SUSANNENC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Ventilla

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Atletico una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Leo Kenny, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 26.
  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Zacaries Mayans després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de SUSANNENC Mats Juvik, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atletico amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Sorinel Chereji en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Evren Derviş ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 4 - 2 quan Evren Derviş va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el Atletico va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zacaries Mayans no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atletico Zacaries Mayans quasi va assolir l'empat al minut 24 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pavlo Kudinov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Atletico Patrik Nilsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Evren Derviş va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Atletico, en Pavlo Kudinov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Arseniy Makeev, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

F.C. SUSANNENC

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Guillaume Petit que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Zacaries Mayans? Un error clamorós seu va donar a Lukas Ludolfinger una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adamastor Pinheiro de SUSANNENC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Adamastor Pinheiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Bravo López.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Mario Alberto Loinaz no era cap impediment.