Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas zuc (991438) - DESPEJA FC (1339358) » 352025103: T35/J7/VIII

Liga 352025103 Información oficial sobre el partido 352025103 en Hattrick

17.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VIII.398 (54199)

PATACONA FC Alineación oficial del equipo 'PATACONA FC' en el partido 2 - 1 Naxs & Crexs Alineación oficial del equipo 'Naxs & Crexs' en el partido
Erwin Zapf (15') 1 - 0
1 - 1 Ante Vatavuk (16')
Claudi Quer (77') 2 - 1
PATACONA FC Alineación oficial del equipo 'PATACONA FC' en el partido 2 - 1 Naxs & Crexs Alineación oficial del equipo 'Naxs & Crexs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PATACONA FC Alineación oficial del equipo 'PATACONA FC' en el partido 5 - 1 Naxs & Crexs Alineación oficial del equipo 'Naxs & Crexs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATACONA FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. PFC s'avançava en el marcador després que en Erwin Zapf xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Claudi Quer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PFC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): PFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Claudi Quer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jens Kiss marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Claudi Quer que va xutar a fora per molt poc.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a PFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carl Borlaug, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Erwin Zapf es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pirmin Schwager! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PFC va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Héctor Ángel Alonso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Claudi Quer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Alkinoos Kolleris va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pietro Pintaudi de PFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Naxs & Crexs

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ante Vatavuk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Crexs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 16.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hermano Pitanga de Crexs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Henri Tammiaho de Crexs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.