Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pisporris (1588543) - F. C. Mcfly's (1366273) » 352024594: T35/J5/VIII

Liga 352024594 Información oficial sobre el partido 352024594 en Hattrick

03.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VIII.389 (54190)

Aluche Boys Alineación oficial del equipo 'Aluche Boys' en el partido 2 - 2 DreamValls F.C Alineación oficial del equipo 'DreamValls F.C' en el partido
Manel Olabuenaga (10') 1 - 0
1 - 1 Matteo Klönen (63')
1 - 2 Andrés Manjárrez (80')
Manel Olabuenaga (85') 2 - 2
Aluche Boys Alineación oficial del equipo 'Aluche Boys' en el partido 2 - 2 DreamValls F.C Alineación oficial del equipo 'DreamValls F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aluche Boys Alineación oficial del equipo 'Aluche Boys' en el partido 5 - 1 DreamValls F.C Alineación oficial del equipo 'DreamValls F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aluche Boys

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Manel Olabuenaga de Aluche, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del Aluche amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Manel Olabuenaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): José Vicente Bassa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Enric Mercadé va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brandán Alvite de Aluche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DreamValls F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Matteo Klönen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Andrés Manjárrez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a DreamValls.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Brandán Alvite va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de DreamValls la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Klönen de DreamValls va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Dawid Maślny de DreamValls va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bahador Habibi va prendre el seu rol al minut 36.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bahador Habibi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Andrés Manjárrez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.