Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Fontcoberta (488521) - Er Bicho Fc (1436575) » 352022273: T35/J13/VIII

Liga 352022273 Información oficial sobre el partido 352022273 en Hattrick

28.01.2012 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VIII.347 (54148)

Sporting Yuncler Alineación oficial del equipo 'Sporting  Yuncler' en el partido 2 - 1 El club de los poetas Alineación oficial del equipo 'El club de los poetas' en el partido
Bartłomiej Blonkowski (41') 1 - 0
1 - 1 Daniel Gallardo (44')
Bartłomiej Blonkowski (44') 2 - 1
Sporting Yuncler Alineación oficial del equipo 'Sporting  Yuncler' en el partido 2 - 1 El club de los poetas Alineación oficial del equipo 'El club de los poetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Yuncler Alineación oficial del equipo 'Sporting  Yuncler' en el partido 3 - 1 El club de los poetas Alineación oficial del equipo 'El club de los poetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Yuncler

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Sporting prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Bartłomiej Blonkowski va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Bartłomiej Blonkowski va donar a Sporting un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jonas Fabio Lütter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Domínguez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Roby Tonti de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roby Tonti va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sporting va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Moisés Despí va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

El club de los poetas

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Daniel Gallardo de poetas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): poetas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Guazo va desviar el xut final de Ibon Baztanbide després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Gyula Maurer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Suso Zarza de poetas es va guanyar la targeta groga merescudament.