Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MaNDa CaRaLLo F.C. (438154) - Cordoba SAD (1435216) » 352021906: T35/J1/VIII

Liga 352021906 Información oficial sobre el partido 352021906 en Hattrick

05.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VIII.341 (54142)

MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 4 - 1 SABAFLO Alineación oficial del equipo 'SABAFLO' en el partido
0 - 1 Jaume Viñolas (18')
Marvin Truman (29') 1 - 1
Marvin Truman (42') 2 - 1
Marvin Truman (57') 3 - 1
Stenzel Grupp-Bolzen (62') 4 - 1
MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 4 - 1 SABAFLO Alineación oficial del equipo 'SABAFLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 2 - 0 SABAFLO Alineación oficial del equipo 'SABAFLO' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaNDa CaRaLLo F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de 29 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al CaRaLLo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Marvin Truman de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CaRaLLo s'avançava en el marcador després que en Marvin Truman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a CaRaLLo i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 57 minuts de joc. Mentre en Marvin Truman el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del CaRaLLo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stenzel Grupp-Bolzen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 43 podia haver acabat en gol, però Damian Nikolski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Sierra.

Lesiones Lesiones

SABAFLO

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaume Viñolas va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jaume Viñolas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dani Kerremans rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raúl Villaspasa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SABAFLO havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivica Liposinović es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ivica Liposinović se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Marco Neururer va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de SABAFLO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.