Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anlama F.C. (797543) - La Isla FC (1340025) » 352018146: T35/J3/VIII

Liga 352018146 Información oficial sobre el partido 352018146 en Hattrick

19.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VIII.274 (54075)

Alondras F.C Alineación oficial del equipo 'Alondras F.C' en el partido 3 - 0 sapotamos Alineación oficial del equipo 'sapotamos' en el partido
Ordoitz Bolibar (24') 1 - 0
Conrat Fuentes (43') 2 - 0
Cristian Andrei (66') 3 - 0
Alondras F.C Alineación oficial del equipo 'Alondras F.C' en el partido 3 - 0 sapotamos Alineación oficial del equipo 'sapotamos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alondras F.C Alineación oficial del equipo 'Alondras F.C' en el partido 2 - 0 sapotamos Alineación oficial del equipo 'sapotamos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alondras F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el Alondras va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ordoitz Bolibar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Alondras va aconseguir el 3 - 0 quan Cristian Andrei va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Justino Despinal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alondras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 55 podia haver acabat en gol, però Ofer Chefetz va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Justino Despinal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Andrei, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conrat Fuentes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Emmanuel Marotel no li va importar gens ni mica.

sapotamos

Goles Goles

  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 43 minuts Elmano Vales es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Conrat Fuentes que d'un gran xut va marcar per a Alondras el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sapotamos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Holger Carlsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): sapotamos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Rick Beune des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Stein Paulsrud va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pontus Ekblad.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Holger Carlsson va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.