Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ruizonj789 (1415798) - Makoka (1596329) » 352016112: T35/J13/VIII

Liga 352016112 Información oficial sobre el partido 352016112 en Hattrick

28.01.2012 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VIII.237 (54038)

torrevejenses f.c Alineación oficial del equipo 'torrevejenses f.c' en el partido 3 - 1 athletic zamenhof Alineación oficial del equipo 'athletic zamenhof' en el partido
Marc Calzada (3') 1 - 0
Nicola Cardaciotto (30') 2 - 0
2 - 1 Rolf Schätzke (64')
Fynn Perk (66') 3 - 1
torrevejenses f.c Alineación oficial del equipo 'torrevejenses f.c' en el partido 3 - 1 athletic zamenhof Alineación oficial del equipo 'athletic zamenhof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torrevejenses f.c Alineación oficial del equipo 'torrevejenses f.c' en el partido 1 - 1 athletic zamenhof Alineación oficial del equipo 'athletic zamenhof' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,2 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torrevejenses f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Marc Calzada va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de torrevejenses.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de torrevejenses pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicola Cardaciotto va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Fynn Perk va augmentar l'avantatge de torrevejenses a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Oskar Billstedt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Visna Sok no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Raventos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eduardo Cândido da Conceição al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oskar Billstedt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En 謝 (Xie) 杏項 (Xingxiang) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Marc Calzada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Eduardo Cândido da Conceição va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Galkin va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

athletic zamenhof

Goles Goles

  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Rolf Schätzke, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de athletic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Julien Longin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.