Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mongue's Disability Team (989711) - paco el ferretero (315341) » 352015313: T35/J9/VIII

Liga 352015313 Información oficial sobre el partido 352015313 en Hattrick

31.12.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VIII.223 (54024)

yellow park Alineación oficial del equipo 'yellow park' en el partido 1 - 5 gonadas fenix Alineación oficial del equipo 'gonadas fenix' en el partido
0 - 1 Francesco Panzacchi (20')
0 - 2 Krzysztof Chomentowski (23')
0 - 3 Yufran Yaaich (61')
0 - 4 Valerio Grugni (66')
0 - 5 Ayhan Alaz (68')
Ruggiero Karr (72') 1 - 5
yellow park Alineación oficial del equipo 'yellow park' en el partido 1 - 5 gonadas fenix Alineación oficial del equipo 'gonadas fenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yellow park Alineación oficial del equipo 'yellow park' en el partido 2 - 0 gonadas fenix Alineación oficial del equipo 'gonadas fenix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yellow park

Goles Goles

  • 100 Minuto 72 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Ruggiero Karr. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 72 de joc, que suposava el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a yellow per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Krister Olofsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 22 minuts, en Ian Lanouguere no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 33 amb una falta ben llançada per en Ruggiero Karr, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Edward Skutela va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 53 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Richart Lemmrich hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Euzebiusz Kuś. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de yellow a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorgen Hauquier va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edward Skutela de yellow es va guanyar la targeta groga merescudament.

gonadas fenix

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El gonadas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francesco Panzacchi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de gonadas va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Krzysztof Chomentowski, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, una falta xutada per Yufran Yaaich va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a gonadas. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Yufran Yaaich sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Valerio Grugni que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Jérôme Foucaud va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ayhan Alaz, que no va fallar i va marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gonadas, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Krzysztof Chomentowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 58, el gonadas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Valerio Grugni va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nano Callobre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nazareno Seabra de gonadas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Yufran Yaaich de gonadas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.