Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beti zurekin, f.c (309972) - C.D. Alcudia 97 (437031) » 352012654: T35/J3/VIII

Liga 352012654 Información oficial sobre el partido 352012654 en Hattrick

19.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VIII.176 (53977)

Beti zurekin, f.c Alineación oficial del equipo 'Beti zurekin, f.c' en el partido 1 - 0 Los Merinales F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Merinales F.C.' en el partido
Harald Hegna (74') 1 - 0
Beti zurekin, f.c Alineación oficial del equipo 'Beti zurekin, f.c' en el partido 1 - 0 Los Merinales F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Merinales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beti zurekin, f.c Alineación oficial del equipo 'Beti zurekin, f.c' en el partido 2 - 0 Los Merinales F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Merinales F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beti zurekin, f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): zurekin, va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Harald Hegna va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del zurekin, van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Vázquez Armero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Josué Bueno va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de zurekin,.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a zurekin, per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quinto Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Ossorio va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Los Merinales F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 73 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 73, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luiz Marcelo São José.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador José Serradell de Merinales s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.