Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. La Paterna (1336969) - CD Zarrato (1578989) » 352012324: T35/J4/VIII

Liga 352012324 Información oficial sobre el partido 352012324 en Hattrick

26.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VIII.170 (53971)

F.C. La Paterna Alineación oficial del equipo 'F.C. La Paterna' en el partido 3 - 1 F.C PRIVAT Alineación oficial del equipo 'F.C PRIVAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. La Paterna Alineación oficial del equipo 'F.C. La Paterna' en el partido 1 - 3 F.C PRIVAT Alineación oficial del equipo 'F.C PRIVAT' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Paterna

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Danilo Hómez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Paterna, un peu providencial d'en Carlos Wamba va situar el 1-0 al panell digital.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alan Guedes llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Paterna va aconseguir el 3 - 1 quan Danilo Hómez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kostas Gravanis va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Juan Gabriel Armaño va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Carlos Wamba es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilpo Savén de Paterna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Carlos Wamba de Paterna es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Kostas Gravanis semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

F.C PRIVAT

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): PRIVAT van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 48, quan Casimiro Malpaso va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Rafael Turpín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Romero Osborne va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Miho Čavka quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Antonio Romero Osborne, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael Turpín no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): PRIVAT va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Miho Čavka la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de PRIVAT havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Gabriel Armaño s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pompeu Blanes, que no va rendir al seu nivell habitual.