Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sasorejaso_Ekipaso (119738) - sporting de aviles (797264) » 352006094: T35/J14/VIII

Liga 352006094 Información oficial sobre el partido 352006094 en Hattrick

04.02.2012 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VIII.58 (53859)

troskispa Alineación oficial del equipo 'troskispa' en el partido 3 - 1 sporting de aviles Alineación oficial del equipo 'sporting de aviles' en el partido
Cristian Sánchez (36') 1 - 0
1 - 1 Juan Castellbell (41')
Jörn Melerowitz (51') 2 - 1
Osman Ural (68') 3 - 1
troskispa Alineación oficial del equipo 'troskispa' en el partido 3 - 1 sporting de aviles Alineación oficial del equipo 'sporting de aviles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
troskispa Alineación oficial del equipo 'troskispa' en el partido 0 - 2 sporting de aviles Alineación oficial del equipo 'sporting de aviles' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

troskispa

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristian Sánchez de troskispa aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Jörn Melerowitz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de troskispa.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de troskispa van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Osman Ural augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jörn Melerowitz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de troskispa, en Oscar Washington Benavoli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Flavio Cicogna va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

sporting de aviles

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Juan Castellbell que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Diagur Gerrikagoitia al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Edgars Veinbergs va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Mörnlius, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Godert Verkerck quasi aconsegueix empatar per sporting al minut 60, però Daniel Mörnlius va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Anselmo Boazo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de sporting havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): sporting va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 82 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Guillermo Pardo Martínez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.